Απόψεις

Lifepassport – Testimonials | Απόψεις

«Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό για την Δήμητρα είναι ότι είναι μία τέλεια επαγγελματίας που αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει και το κάνει απλά τέλεια.

Σκεπτόμενη όμως τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς συνειδητοποίησα ότι έχει ένα σπάνιο χάρισμα, καταλαβαίνει τους ανθρώπους, τους ψυχολογεί και προβλέπει με μαθηματική ακρίβεια τη συμπεριφορά τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Όλα μαζί αυτά… την καθιστούν ένα πολύτιμο συμβουλάτορα».

Ευγενία Μαυρομάτη

ΣΤΕΛΕΧΟΣ EUROBANK

«Όταν ξεκίνησα το coaching με την Δήμητρα Καρατώλου, της ζήτησα να με εξοπλίσει με ένα μπαστούνι για να στηριχθώ, ένα σπαθί για να πολεμάω ό,τι με κρατάει μακριά από την ευτυχία και την επιτυχία κι ένα καινούριο ζευγάρι μάτια για να αντιλαμβάνομαι καλύτερα τι συμβαίνει, αλλά και ποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται μπροστά μου και εγώ δεν τις αρπάζω.
Τα ζητήματα άλλωστε που είχα να αντιμετωπίσω ήταν πολλά: επαγγελματικά, οικογενειακά και ένα βαρύ πένθος.
Η Δήμητρα Καρατώλου λειτουργώντας με άψογο επαγγελματισμό, ισχυρό ένστικτο και άρτια κατάρτιση σε ζητήματα που άπτονται τόσο του life coaching, αλλά και του επαγγελματικού προσανατολισμού, έριξε φως στην ζωή μου και με βοήθησε να βρω ό,τι της ζήτησα. Το μπαστούνι, το σπαθί και η σωστή ματιά ήταν μέσα μου.
Η Δήμητρα είναι πολύτιμος σύμμαχος και η πρόοδος σε κάθε τομέα είναι μονόδρομος όταν συνεργάζεσαι μαζί της. Είμαι πολύ τυχερή που την έχω.».

Ηρώ Τ.

Lifepassport – Testimonials | Απόψεις

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

«Με τη Δήμητρα Καρατώλου συνεργαστήκαμε 1η φορά το 2010, διεξάγοντας δύο σεμινάρια με θέμα «Διαχείριση Αλλαγών στην Πράξη». Η συνεργασία μας ήταν άψογη, τόσο κατά την φάση του σχεδιασμού του προγράμματος όσο και κατά την υλοποίηση του. Το σεμινάριο δεν ήταν «τυποποιημένο» αλλά προσαρμόστηκε απόλυτα τόσο στο προφίλ της Εταιρείας μας όσο και στις ιδιαίτερες ανάγκες των εκπαιδευομένων. Οι αξιολογήσεις από τους συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα θετικές, κάτι που μας οδήγησε στη συνέχιση και επέκταση της συνεργασίας μας και σε άλλη θεματολογία.

Πέραν της επαγγελματικής κατάρτισής της, η Δήμητρα είναι ένα άτομο με ευγένεια, αγωγή, προσήνεια και ιδιαίτερες επικοινωνιακές ικανότητες, που ξέρει να κερδίζει τους συνεργάτες της, εσωτερικούς και εξωτερικούς».

Μαρία Παπαγεωργίου

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ

Lifepassport – Testimonials | Απόψεις

Στα πλαίσια του ΜΒΑ που κάνω μια από τις ενότητες που είχα ήταν και Coaching Skills με εισηγήτρια την Δήμητρα Καρατώλου. Ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία και προσέγγιση κυριολεκτικά ” out of the box”. Το μοναδικό ίσως workshop που ασχολείται πραγματικά με εσένα τον ίδιο, δηλαδή πώς θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου ώστε να εναρμονιστείς με τους γύρω σου τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική ωφέλεια.

Κώστας Μαδούρος

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

«Όταν πήρα την απόφαση να αναζητήσω εργασία εκτός Ελλάδος, γρήγορα ανακάλυψα την Δήμητρα Καρατώλου. Η Δήμητρα αποδείχθηκε μια ικανότατη coach σε όλες τις φάσεις της αναζήτησης. Από την προετοιμασία για συνέντευξη (η προσομοίωση συνέντευξης βοηθάει πάρα πολύ) μέχρι την ψυχολογική ενθάρρυνση και την βοήθεια στην ικανότητα επίτευξης στόχων, η Δήμητρα συνδυάζει την εμπειρία στο αντικείμενο και τον επαγγελματισμό με την ικανότητα δημιουργίας θετικής ψυχολογίας, που είναι απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις, ιδίως στην εποχή της κρίσης που διανύουμε. Τώρα που ο στόχος επιτεύχθηκε, θέλω να ευχαριστήσω τη Δήμητρα να προσθέσω, ότι χωρίς τη σημαντικότατη βοήθεια της ίσως να μην τα είχα καταφέρει.»

Κώστας Τ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

«Μέσα σε μια περίοδο γενικότερης ανασφάλειας, αλλά και προσωπικής αναζήτησης στο τομέα των σπουδών και της εργασίας, επισκέφτηκα τη Δήμητρα για career coaching. Με βοήθησε να σκεφτώ και να ζυγίσω τις επιλογές μου αντί να πελαγώσω, να κινητοποιηθώ αντί να μείνω αδρανής, να αισιοδοξώ αντί να εγκαταλείψω. Το καλύτερο όλων είναι ότι αυτό έγινε με συζήτηση σε μορφή ψυχοθεραπείας, τεστ και άλλες τεχνικές, χωρίς να δίνει έτοιμες απαντήσεις, αλλά βοηθώντας με να ανακαλύψω τις δικές μου. Η Δήμητρα δεν είναι απλώς επικοινωνιακός, δυναμικός και θετικός άνθρωπος, αλλά μπορεί και το μεταδίδει κιόλας. Και με το πέρας των συνεδριών, σε αφήνει να νιώθεις – κι αυτό είναι προς τιμήν της – ότι έχεις κερδίσει ένα σταθερό σύμμαχο στην επαγγελματική σου πορεία».

Νίκη Γ.

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

«Η Δήμητρα Καρατώλου με βοήθησε να οραματιστώ και να δημιουργήσω το δικό μου personal brand, μια πολύ σύνθετη διαδικασία που βασίζεται στο εξίσου σύνθετο δεδομένο ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαφορετικός. Χρειάζεται κατανόηση, ευφυία και ευελιξία, για να μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες ενός ανθρώπου που συνδυάζει κάποια τεχνοκρατικά με πολύ δημιουργικά καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά και η Δήμητρα είναι βιρτουόζος στο είδος!

Σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας με “εξόπλισε” με εργαλεία που με βοήθησαν να χειρίζομαι τον χρόνο μου και να βάζω προτεραιότητες. Αυτά με έσωσαν κυριολεκτικά! Τόσο το ομαδικό σεμινάριο της για το personal branding, όσο και οι προσωπικές μας συνεδρίες λειτούργησαν σαν “σύμμαχος” στο να εξελιχθώ επαγγελματικά. Σε κάθε σοβαρή απόφαση μου την συμβουλεύομαι έστω και νοερά και την αισθάνομαι δίπλα μου έτοιμη να με υποστηρίξει όπου χρειαστώ. Το coaching της είναι σαν το personal branding – μοναδικό!»

Δήμητρα Κουζή

ΙΔΡΥΤΡΙΑ KOUZI PRODUCTIONS

«Στην HR Passport έζησα μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της επαγγελματικής μου ταυτότητας και αυτογνωσίας. Η Δήμητρα Καρατώλου πέρα από πλήρως καταρτισμένη επαγγελματίας είναι πολύ ταλαντούχα και στην ψυχολόγηση· η δίωρη συζήτηση για το βιογραφικό μου σημείωμα και την αίτηση σπουδών μου άφησε την εντύπωση ψυχαναλυτικής θεραπείας. Από τη διαδικασία αυτή, εκτός από τη σημαντική ανανέωση που διαπίστωσα στην προσπάθεια μεταπτυχιακής εξειδίκευσης και ανεύρεσης εργασίας, κέρδισα και μια συνεργάτιδα καριέρας!»

Χρήστος Νυφλής

SALES & MARKETING PROFESSIONAL

«Είχα την ευτυχία να παρακολουθήσω το workshop Δημιουργικότητας και Καινοτομίας που οργάνωσε η εταιρεία μας με τη Δήμητρα Καρατώλου. Kαι αν και έχω πρακολουθήσει άλλα ανάλογα σεμινάρια, πραγματικά η μέθοδος που ακολουθήθηκε, η αμεσότητα και η αλήθεια της Δήμητρας και η βιωματική εμπειρία που είχα σε αυτό, άναψε μέσα μου μια σπίθα και μπόρεσα με καθαρότητα να δω τα εργαλεία εκείνα που οδηγούν στον δρόμο της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Αυτή η σπίθα καίει ακόμη, 1 χρόνο μετά, και έχει γίνει και φλόγα που φωτίζει και ζεσταίνει το ωραίο και μακρύ ταξίδι μου στον τόπο των ιδεών, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας!»

Κεχρή Κατερίνα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, GENERALI HELLAS

«Το να χάσω τη δουλειά μου μετά από τόσα χρόνια που ήμουν στον ίδιο εργοδότη ήταν ένα σοκ! Μέσω της HR Passport μπόρεσα πρώτα από όλα να διαχειριστώ το θυμό μου και την απογοήτευσή μου και έτσι να μπορέσω να προχωρήσω. Η Δήμητρα με εξόπλισε με όλα τα απαραίτητα μέσα για να βγω δυνατή στην αναζήτηση εργασίας και μπήκα αποτελεσματικά στη διαδικασία συνεντεύξεων, βρίσκοντας ξανά εργασία.»

Λ.Σ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

«Το energy meetup με θέμα «Κρίση: πάρτο αλλιώς!» με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει μια λαμπρή πλευρά σε κάθε δύσκολη κατάσταση, την οποία τείνουμε να αγνοούμε. Ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός που έριξε φως στις γκρίζες μέρες που ζούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δήμητρα Καρατώλου για την οργάνωση του και σε όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν με τον δικό τους ειδικό τρόπο σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.»

Βασιλική Μπαρδάνη

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΉΧΟΥ

«Η Δήμητρα Καρατώλου σε εμπνέει και είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Συνεπώς, αισθάνομαι πολύ τυχερή!

Είναι 100% αξιόπιστη επαγγελματίας, με μια ευρεία και ολιστική προσέγγιση η οποία καταφέρνει να σε παρακινεί με αυθεντικό, ενδυναμωτικό τρόπο. Είναι ιδιοφυής, δημιουργική, διαισθητική, ανθεκτική και στοχεύει στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η Δήμητρα, με όπλα την ενσυναίσθηση και τις επικοινωνιακές ικανότητες που διαθέτει, σε προσανατολίζει προς την κατεύθυνση μιας θετικής και θαρραλέας στάσης απέναντι στις προκλήσεις. Τα εργαλεία που σου παρέχει είναι εφαρμόσιμα σε όλες τις πτυχές της ζωής και έχουν τη δύναμη να σου υπενθυμίζουν ότι η ελευθερία είναι μια επιλογή ευθύνης.

Συμπερασματικά, συστήνω ανεπιφύλακτα τη Δήμητρα ως “άσσο στο μανίκι” κατά τη διάρκεια της ατέρμονης πορείας προς την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη!»

K.Z.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

«Φαντάσου τον εαυτό σου σε ένα χωράφι, γόνιμο, που έχει μείνει όμως καιρό ακαλλιέργητο και έχει γεμίσει ζιζάνια, αγριοχόρτα και αγκάθια. Κι εσύ στέκεσαι στη μέση, πελαγωμένος, κι ενώ θέλεις να το κάνεις ξανά όμορφο και παραγωγικό, δεν έχεις ιδέα πώς να το συνεφέρεις. Για καλή σου τύχη, γνωρίζεις μια νεράιδα. Δεν έχει μαγικό ραβδί, μπορεί όμως να σε βοηθήσει να πετάξεις πάνω από το χωράφι σου, και έτσι από ψηλά, να δεις με καθαρό μυαλό όλα όσα χρειάζεται να αλλάξουν, όλα όσα μπορούν να γίνουν για να το κάνεις να καρποφορήσει.

Έτσι θα περιέγραφα την εμπειρία μου στο coaching με τη Δήμητρα Καρατώλου. Το χωράφι αντιπροσωπεύει προσωπικές και επαγγελματικές αναζητήσεις και ως καλή νεράιδα παρομοιάζω την Δήμητρα.  Γιατί αν πρωταγωνιστούσε σε παραμύθι, θα είχε σίγουρα αυτόν το ρόλο! Η Δήμητρα είναι ένας πολύ έξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, μια έμπειρη επαγγελματίας που αγαπάει αληθινά αυτό που κάνει.  Η βοήθειά της και η συμβουλή της, όποτε και σε ότι την έχω χρειαστεί, είναι ουσιαστική και πολύτιμη και την ευχαριστώ γι’αυτό.»

Ζ.Θ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

«Φαντάσου τον εαυτό σου σε ένα χωράφι, γόνιμο, που έχει μείνει όμως καιρό ακαλλιέργητο και έχει γεμίσει ζιζάνια, αγριοχόρτα και αγκάθια. Κι εσύ στέκεσαι στη μέση, πελαγωμένος, κι ενώ θέλεις να το κάνεις ξανά όμορφο και παραγωγικό, δεν έχεις ιδέα πώς να το συνεφέρεις. Για καλή σου τύχη, γνωρίζεις μια νεράιδα. Δεν έχει μαγικό ραβδί, μπορεί όμως να σε βοηθήσει να πετάξεις πάνω από το χωράφι σου, και έτσι από ψηλά, να δεις με καθαρό μυαλό όλα όσα χρειάζεται να αλλάξουν, όλα όσα μπορούν να γίνουν για να το κάνεις να καρποφορήσει.

Έτσι θα περιέγραφα την εμπειρία μου στο coaching με τη Δήμητρα Καρατώλου. Το χωράφι αντιπροσωπεύει προσωπικές και επαγγελματικές αναζητήσεις και ως καλή νεράιδα παρομοιάζω την Δήμητρα.  Γιατί αν πρωταγωνιστούσε σε παραμύθι, θα είχε σίγουρα αυτόν το ρόλο! Η Δήμητρα είναι ένας πολύ έξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, μια έμπειρη επαγγελματίας που αγαπάει αληθινά αυτό που κάνει.  Η βοήθειά της και η συμβουλή της, όποτε και σε ότι την έχω χρειαστεί, είναι ουσιαστική και πολύτιμη και την ευχαριστώ γι’αυτό.»

Ζ.Θ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

«Η προετοιμασία για τη συνέντευξη ήταν, χωρίς υπερβολή, μια αποκαλυπτική εμπειρία. Πιστεύω ότι κανείς δεν έχει πραγματική εικόνα για το πώς αποδίδει σε μια συνέντευξη, αν δεν δει το δει με τα μάτια του. Η βιντεοσκόπηση, σε συνδυασμό με το άψογο debriefing session, αναλυτικό και ουσιαστικό, αποκάλυψε αδυναμίες που μπορώ να διορθώσω, αλλά και δυνατά σημεία, στα οποία μπορώ να χτίσω. Τώρα είμαι πολύ πιο δυνατή και έτοιμη!»

Σ.Λ.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

«Ήμασταν οικογενειακώς προβληματισμένοι για την επιλογή σπουδών του γιου μας, ζώντας και όσα συμβαίνουν γύρω μας λόγω κρίσης. Αρχικά ο ίδιος δεν ήθελε να δει σύμβουλο σταδιοδρομίας, αλλά η Δήμητρα τον κέρδισε και συνετέλεσε καθοριστικά στο να μπορέσει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τι θέλει και εμείς να συμμεριστούμε και να στηρίξουμε τα δικά του όνειρα.»

Μ. Παπασταμάτη

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γραφτείτε για νέα και tips!

  Δημοφιλέστερα Θέματα

  Θέλετε να ενισχύσετε την τόλμη σας για νέα ξεκινήματα;
  Το 1ο CD ύπνωσης της Lifepassport είναι εδώ, για σας βοηθήσει!

  Αφεθείτε να το ακούσετε…

  ΚΕΙΜΕΝΟ & ΣΠΙΚΑΖ:
  ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΤΩΛΟΥ
  ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΙΞΗ, MASTERING:
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΤΑΚΗΣ
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 25΄

  Έπιθυμώ να λαμβάνω newsletter από τη Lifepassport.