Πορεία & Αξίες

Lifepassport – Πορεία & Αξίες

 • 2007

  logo

   

   

   

  Γεννιέται από τη Δήμητρα Καρατώλου η HR Passport, πρωτοπορώντας στην ελληνική αγορά με υπηρεσίες career coaching και personal branding. Με στόχο να δρα ως συμπαίκτης όσων αναζητούν εργασία ή θέλουν να αλλάξουν δουλειά καλύπτει τις ανάγκες για:

  -αποτελεσματική οργάνωση της αναζήτησης εργασίας
  -δυνατό βιογραφικό
  -παρουσία με αυτοπεποίθηση στη συνέντευξη

  Στην πορεία γίνεται σαφής η ανάγκη των περισσότερων ανθρώπων να συζητήσουν συνολικά τις επαγγελματικές τους ανησυχίες και τους στόχους τους. Έτσι σταδιακά το career coaching επεκτείνεται -με νέες γνώσεις και εργαλεία- σε βαθύτερα και ευρύτερα θέματα όπως η αλλαγή επαγγέλματος, οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο, η αντιμετώπιση του άγχους, η ισορροπία προσωπικής-επαγγελματικής ζωής και πολλά άλλα.

 • energy_meetups[small]

   

   

  Συνδυάζοντας το coaching και τη θετική ψυχολογία η HR Passport – Dream, plan, act! ξεκινάει τα energy meetups!, ανοικτά βιωματικά εργαστήρια για θέματα που αφορούν στο σύνολο της ζωής μας. Όλα οδηγούν και στις ατομικές συνεδρίες και στις ομαδικές συναντήσεις ολοένα και περισσότερο στο συνδυασμό career & life coaching…

 • 2010

  Αξιοποιώντας παράλληλα την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού η HR Passport επεκτείνεται και σε εταιρικές υπηρεσίες οργανωσιακής ανάπτυξης, εκπαίδευσης και executive coaching, ξεκινώντας συνεργασίες με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

 • 2015

  Η προσέγγιση στο coaching είναι πλέον ολιστική, με συνδυασμό πολλών μεθόδων και έτσι γεννιέται η lifepassport – Dream, plan, act!

  Νέο όνομα, όμως ίδιο όλα αυτά τα χρόνια το όραμα της Δήμητρας Καρατώλου: να βοηθάει τους ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη, στην ενίσχυση της αυτογνωσίας και της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους ώστε να ζουν μια συνειδητή, πλήρη, χαρούμενη ζωή!

Δημοφιλέστερα Θέματα

Γραφτείτε για νέα και tips!

  Θέλετε να ενισχύσετε την τόλμη σας για νέα ξεκινήματα;
  Το 1ο CD ύπνωσης της Lifepassport είναι εδώ, για σας βοηθήσει!

  Αφεθείτε να το ακούσετε…

  ΚΕΙΜΕΝΟ & ΣΠΙΚΑΖ:
  ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΤΩΛΟΥ
  ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΙΞΗ, MASTERING:
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΤΑΚΗΣ
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 25΄

  Έπιθυμώ να λαμβάνω newsletter από τη Lifepassport.